Back to All Events

Jaime Trancoso: The Kathak - Flamenco Connection

  • Utstillingssalen, Førdehuset 5 Angedalsvegen Førde, Sogn og Fjordane, 6800 Norway (map)

Gjennom dette foredraget med Jaime Trancoso får du nærare kjennskap til samanhengen mellom dansetradisjonane kathak og flamenco. Dette er ein flott introduksjon til danseframsyninga Dance ConneXions i Teatersalen litt seinare på dagen.  

 

Jaime Trancoso, Ph.D
– har ein karriere som er ei god blanding av akademiske og praktiske erfaringar. Han har ein doktorgrad i flamenco musikk frå Sevilla (pris for beste avhandling i 2012) og master i Arts Administration and Management frå London, og er utnemnd til musikolog ved Universitetet i Madrid. Han er også musikklærar og pianist, i tillegg til å vere manager, produsent og direktør for Flamenco Agency, som har fleire leiande flamenco-ensemble – som Pilar Astola - i stallen. 

Earlier Event: July 4
Linda Gytri Trio
Later Event: July 4
NOMADIC VOICES