Back to All Events

Draumelaget Sogn og Fjordane

  • Storsalen, Førdehuset 5 Angedalsvegen Førde, Sogn og Fjordane, 6800 Norway (map)

KR 240/140/50

Dette er ein draum som går i oppfylling: Eit kremlag av musikarar frå Sogn og Fjordane fylke på same scene, for å feire den lokale folkemusikken. Ein hyllest til alle som held musikktradisjonane våre levande, fargelegg dei med si personlege stemme, og overfører dei til komande generasjonar. Vi er stolte over å presentere: Unni Løvlid, Sigrid Moldestad, John Oddvar Kandal, Karl Seglem, Håkon Høgemo, Synnøve S. Bjørset, Gro Marie Svidal, Erlend Apneseth, Sigmund Eikås, Arne M. Sølvberg, Linda Gytri, Elin Grytting, Judith Vestrheim, Tom Karlsrud, Gamlebanken spelemannslag og dansarar.

Artistinfo


Program


Earlier Event: July 4
Trio Teriba
Later Event: July 4
Bhanwari Devi ensemble