Back to All Events

Innføringskurs i festdansar frå Marokko

  • Førde barneskule 1 Elstervegen Førde, Sogn og Fjordane, 6800 Norway (map)
d26cbf2b-5ea6-41ee-b3b4-627f3253835d.jpg

KR 300/200* (*pris med festivalpass)

Marokko har ein rik dansetradisjon, og her får du ei kort innføring i nokre av festdansane deira.

Instruktør: AissiTobi

Lad opp til festivalnatta med rytmar frå Marokko!

På «Festivalnatt» på Rica Sunnfjord Hotel laurdag 5. juli får du oppleve suggererande danserytmar frå Marokko når «divaen frå Atlasfjella», Cherifa står på scena med bandet sitt.  På dette kurset kan du førebu deg på dei smittande rytmane og prøve dansetrinna i festdansane frå Marokko!

Aissa Tobi bur i Oslo, men kjem frå Marokko, og har langrøynsle som musikar og instruktør både for born og vaksne.  Det krevst ingen førehandskunnskapar for å vere med på dette kurset – berre danselyst og ein porsjon nysgjerrigheit!

- og så sjåast vi på dansegolvet på Festivalnatta :)

Program