Back to All Events

MOKURSET: Meisterklasse og samspelkurs

  • Mo Jordbruksskule 1 Øyravegen Førde, Sogn og Fjordane, 6800 Norway (map)

Mo Jordbruksskule

For pris - sjå www.mokurset.no

Førdefestivalen samarbeider med Mokurset om meisterklasse og samspelkurs med Jorun Marie Kvernberg og Øyvind Sandum.

Påmelding: www.mokurset.no

Om Mokurset:
Mokurset er eit sommarkurs i folkemusikk og –dans for både barn, unge og vaksne. Mokurset tilbyr fleire ulike kurstilbod innan spel, song og dans, og det enkelte kurstilbodet er tilpassa den aktuelle målgruppa med omsyn til innhald og organisering.

Mokurset har vore arrangert årleg sidan 1984, og er ein lærings- og formidlinsarena for den tradisjonelle folkemusikken og –dansen. Mokurset er det eldste sommarkurset i folkemusikk i landet, og også det einaste sommarkurset som har ein særleg fokus på folkemusikk- og dansetradisjonar på Vestlandet.

Earlier Event: July 5
Innføringskurs i salsadans
Later Event: July 6
Eventyrstund for dei minste